-->
Key features TrackConsole
Bekijk de TrackConsole demonstratie

Web analyse software van TrackConsole 

Web analyse software TrackConsole PLUS 

Web analyse software TrackConsole PRO

De Key features van TrackConsole

Verbeter uw online rendement eenvoudigweg door te bekijken wat bezoekers nu daadwerkelijk doen en niet doen op uw web pagina's.  Met TrackConsole wordt het mogelijk om aan de hand van de muisbewegingen en kliks na te gaan wat bezoekers bekijken en doen binnen een web pagina. Door het afspelen van bezoeken of de bezoek activiteiten in een heatmap te bekijken zult u snel ontdekken waar de mogelijkheden liggen om uw rendement te verhogen. Om u alvast een idee te gegeven van de TrackConsole mogelijkheden hebben we hieronder de key features opgenomen. Uiteraard kunt u ook de demonstratie bekijken voor een geheel overzicht. 

Replay bezoeken

Om een duidelijk en compleet beeld te krijgen van wat een bezoeker heeft gedaan tijdens een bezoek aan uw website kunt u het gehele bezoek met TrackConsole afspelen en terugkijken. In de replay sectie kunt u eenvoudig een bezoek selecteren op o.a. de volgende aspecten: IP nummer, aantal bezochte pagina's, lengte bezoek en het tijdstip dat de site is bezocht.

 

 

Creëer heatmaps

Binnen de heatmap sectie van TrackConsole is het mogelijk om d.m.v. activering van zogenaamde indicator lagen een heatmap van een web pagina te creëren. In het hieronder opgenomen voorbeeld is zijn duidelijk de zogenaamde hotspots waarneembaar. Deze hotspots ontstaan doordat er lang of veel met de muis door bezoekers een bepaald item is bezocht. Met de 2 heatpmap sliders kan de doorzichtbaarheid en intensiteit van de laag worden bepaald. In dit voorbeeld is ook de klik indicator laag geactiveerd waardoor zichtbaar wordt bezoekers met de muis geklikt hebben. Deze muiskliks kunnen zowel in aantal als in percentage bekeken worden. Met de muis kan in deze laag een gebied geselecteerd worden om het aantal kliks samen te voegen. Met de bijbehorende slider kan de radius aangepast worden om muiskliks te groeperen.

 

Creëer scroll & attention maps

Met het activeren van de scroll & attention laag kunt u exact zien wat bezoekers hebben gezien van uw web pagina. In deze laag wordt de gemiddelde tijd vermeldt dat een bapaald gedeelte van de pagina op het scherm van de bezoeker is vertoond en het percentage van de bezoeken waarbij dit bepaalde gedeelte is bekeken. Hiermee weet  u dus exact  hoeveel bezoekers uw gehele pagina bekijken en waar de focus gebieden op deze pagina lagen.

 

Creëer flow maps

Met het activeren van de flow laag wordt een indicator laag gecreëerd waarin het mogelijk wordt de flow van de muisbewegingen te bekijken. Afhankelijk van het aantal bezoeken geeft dit een duidelijk beeld van hoe bezoekers door een web pagina "bewegen". Naast deze flow laag kan ook het daadwerkelijke spoor (trail) van de muis in beeld gebracht worden. 

 

 

Creëer filters

TrackConsole is met een groot aantal filters uitgerust waardoor u op zeer veel aspecten kunt filteren. Naast de data selectie kunt u filters samenstellen met o.a. de volgende aspecten: referrer, zoektermen, zoekwoorden, pagina's, browsers, systemen, resolutie, tijd range en het IP nummers. Alle ingestelde filters kunnen worden opgeslagen.

 

 

Creëer targets (PRO account)

In het TrackConsole PRO account is het mogelijk om targets samen te stellen. Verschillende target sets kunnen worden samengesteld en opgeslagen. De resultaten van een geactiveerd target worden weergegeven in het dashboard (reached target).  Behalve in het dashboard worden de "target" bezoeken ook in de heatmap weergegeven. Een muisklik van een target bezoek wordt in het rood aangegeven zodat eventueel afwijkend gedrag t.o.v. andere bezoeken gemakkelijk in kaart te brengen zijn.

 

TrackConsole Dashboard

In het TrackConsole dashboard worden standaard alle bezoeken onderverdeeld in directe en referral (via derden) bezoeken. De verschillende "klokken" bieden een helder overzicht van o.a.:

  • het weigeringspercentage (bezoekers die na het zien van de eerste pagina afhaken)
  • percentage nieuwe bezoekers
  • gemiddeld aantal pagina's per bezoek
  • gemiddelde tijd per bezoek
  • gemiddelde tijd per pagina
  • het percentage van de bezoeken dat de target behaalt (PRO) 

Bij het activeren van een filter worden de resultaten van het filter weergegeven in het dashboard.

 

TrackConsole Online Control Panel

Na activering van uw TrackConsole account heeft u ook toegang tot het TrackConsole Control Panel. U kunt met uw account gegevens (login & password) inloggen en daar uw account beheren. Naast het downloaden van de TrackConsole software kunt u in uw panel ook het tracking script genereren, uw domeinen managen, de statistiek bekijken, uw account aanpassen en uw rekeningen bekijken.

home | track console plus | track console pro | support | contact | faq | demo | free trial | privacy policy | terms of use
© 2008 - 2012 TrackConsole